Wie zijn wij?

Bouwintentie: ambitieus kostenadviseur bij bouwprojecten

Bouwintentie is een ambitieus adviesbureau voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere opdrachtgevers in de bouw. We adviseren, ontwerpen, beheren, begeleiden en doen de calculatie van bouwkundige projecten. Daarnaast ondersteunen we met onze expertise bij geschillen.

Wij kennen de bouwwereld van onder tot boven, hebben inzicht in alle facetten en weten waar de fouten ontstaan. Onze filosofie: alle activiteiten benaderen vanuit het principe zo min mogelijk kosten te maken, zonder daarbij andere facetten uit het oog te verliezen. Ons doel: vaststellen of de klant een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt aangeboden.

Uiteraard denken we daarbij vanuit de belangen en wensen van u, de opdrachtgever, de aannemer, de architect. Maar ook van de gebruiker en de beheerder. We zijn onafhankelijk in ons advies. Begeleidt Bouwintentie uw project, dan worden doelstellingen als op tijd kwaliteit leveren en binnen het budget blijven makkelijker bereikt.

Wij zijn aangesloten bij de NVBK (Nederlandse Vereniging van Bouw Kostendeskundigen). De door deze vereniging opgestelde gedragscodes en reglementen worden door ons strikt nageleefd. Tevens werkt Bouwintentie volgens de AVG voorwaarden. Voor u een waarborg en tegelijk een leidraad voor wat u van ons mag verwachten.

Heeft u vragen of wilt u graag doorpraten over wat wij voor u kunnen doen? Mail of bel ons, wij maken graag een afspraak.

Tijdig en kwalitatief hoogwaardig opleveren en binnen het budget blijven worden makkelijker bereikt met Bouwintentie.