Verkoopkeuring

Januari 2015 heeft RTL 4 aan Bouwintentie gevraagd om mee te werken aan het programma Woontips en iets te vertellen over geschillen in de bouw. I.v.m. de privacy van onze klanten vonden wij dat wat gevoelig liggen en vertellen over geschillen wordt al gauw bangmakerij zonder dat je concrete oplossingen kunt aandragen.  Wij hebben daarop aangegeven dat wij wel iets wilde vertellen over hoe je geschillen kunt vermijden.  De onderwerpen aan- en verkoopkeuringen, opleveringskeuringen en bouwbegeleiding zijn daarbij aan de orde gekomen.

Het programma Woontips is uitgezonden op 11 april 2015 om 16.00 uur. Wilt u ons gedeelte van die uitzending bekijken. Klik dan hier voor ons gedeelte van de uitzending.
 

Verkoopkeuringen

Bouwintentie doet de bouwkundige verkoopkeuring van uw woning

Regelmatig komt het voor dat na de verkoop van een woning allerlei gebreken aan het licht komen. U kunt achteraf door de koper geconfronteerd worden met een claim over een vermeend geborgen gebrek. Een aankopende partij laat niet altijd een aankoopkeuring doen. Het kan dan ook veel leed, frustratie en kosten voorkomen om een verkoopkeuring te laten uitvoeren door een deskundig, onafhankelijk, bouwkundig adviesbureau.

Ook in andere situaties kan een bouwkundige keuring van pas komen. Veel aanbieders doen minimale bouwkeuringen om concurrerend te blijven. Hun bouwkundige rapporten staan bol van de uitsluitingen. Wij constateren dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en dat de waarde van het rapport voor u als klant weinig bijdraagt aan het verkleinen van uw risico’s. Onze focus ligt op het voorkómen van problemen. Daarom doen wij  verkoopkeuringen op een manier waar u iets aan heeft. Wij staan voor kwaliteit die er toe bijdraagt dat u er beter van wordt.

Wilt u uw huis laten keuren? Kies voor Bouwintentie.

Klik hieronder op een van uw vragen en lees wat Bouwintentie voor u kan doen. 

Wat u nog meer moet weten